Royal Plaza on Scotts

Royal Plaza on Scotts membawakan sedikit warna ke kawasan Orchard yang sibuk di Singapura. Terletak hanya 3 minit berjalan kaki dari MRT Orchard, hotel perniagaan itu telah dilantik ke dalam Balai Kemasyhuran Anugerah Pelancongan TTG pada 2018 selepas memenangi Hotel Bebas Terbaik Asia Pasifik selama sepuluh tahun berturut-turut. Dengan 511 bilik dan suite, Dewan Balmoral tanpa tiang dan ruang acara yang fleksibel, ia merupakan tempat yang popular untuk mengadakan persidangan, seminar dan mesyuarat di Orchard Road. Hotel ini menawarkan WIFI berkelajuan tinggi tanpa had dan akses ke kolam renang luar, gimnasium dan ruang istirahat Internet. Menu acara disediakan oleh hotel Carousel sendiri, sebuah restoran bufet yang memenangi pelbagai anugerah dengan dapur yang disahkan halal 100%.

Ahli Koleksi Gaya Hidup Pilihan Hotel & Resort, Royal Plaza on Scotts dengan bangganya bebas dan berinspirasi untuk Mewarnai Hari Anda.

PAKEJ PERKAHWINAN

Hari untuk dikenang Terokai pakej perkahwinan kami di Royal Plaza on Scotts digabungkan dengan menu mewah yang disusun oleh cef berbakat di Carousel yang termasyhur.

Sertai senarai mel kami dan dapatkan keistimewaan utama mengenai berita terkini dan promosi makan kami!